fbpx

STØT OS

Foreningen Dikes arbejde er baseret på sponsorater fra virksomheder, donationer fra fonde, privatpersoner samt foreninger og organisationer. Desuden modtager foreningen Dike midler fra arv.

Alle beløb – store og små – bidrager hver især til at forbedre retssikkerheden for mennesker med handicap.

Pengene er i sidste ende med til at give mennesker med handicap mere frihed, større selvstændighed og aktionsradius, fordi Foreningen Dike hjælper dem med at få den hjælp, som de har behov for og krav på.

Det, mener vi, er bedre liv.

Du kan støtte

Giv en donation

Som privatperson kan du støtte Dikes arbejde med et større eller mindre beløb. Alle beløb er vigtige. Alle beløb nytter og tæller.

Læs mere

Virksomheder kan støtte

Bliv sponsor

Virksomheder kan støtte Dikes vigtige mission gennem sponsorater – enten engangsbeløb eller årligt tilbagevendende bidrag.

Læs mere

Giv en arv

Arv

Det er muligt at donere arv til foreningen, hvis man ønsker at støtte Dikes arbejde for at sikre handicappedes retssikkerhed.

Læs mere

Foreninger kan støtte

Giv et beløb

Foreninger og organisationer kan støtte Dikes arbejde med små og store beløb og være med til at støtte op om at sikre handicappede retssikkerhed.

Læs mere

Fonde kan støtte

Projektmidler

Dike søger midler hjem fra private danske fonde. Pengene søges til projekter, der arbejder med at styrke retshjælpen for mennesker med handicap.

Læs mere

Bliv medlem

Medlemsskab

Du kan støtte foreningens arbejde via et medlemskab. Alle kan blive medlem. Det kræver medlemskab af Dike, hvis man har behov for retshjælp.

Læs mere
X
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyt fra Foreningen Dike direkte til din indbakke