Støttemedlemskab

Et STØTTEMEDLEMSKAB koster 125 kr. om året og er typisk for folk, som bare gerne vil bidrage til et samfund med retssikkerhed og omsorg for mennesker med handicap. Det er ikke stemmeberettiget på generalforsamlingen.

STØTTEMEDLEMSKAB

Fortløbende abonnement (fornys automatisk)

DKK125.00 / årligt

DKK125.00 / yearBliv medlem

BETAL MED
VISA/MASTERCARD

Læs vores betingelser her

STØTTEMEDLEMSKAB

Et års abonnement (fornys ikke automatisk)

DKK125.00 / årligt

DKK125.00Tilføj til kurv

BETAL MED
MOBILEPAY, BANKOVERFØRELSE,
VISA ELLER MASTERCARD

Læs vores betingelser her

Ønsker du et fortløbende medlemskab skal du vælge den hvide boks, hvor du kan betale med Visa, Visa/Dankort eller Mastercard, så dit medlemsskab fornys automatisk årligt.

Ønsker du kun at tegne medlemskab for et år, skal du vælge den blå boks, hvor du kan betale via MobilePay, Visa, Visa/Dankort eller Mastercard eller bankoverførsel. Her fornys dit medlemskab altså ikke automatisk.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab.

Din støtte hjælper borgere med handicap til aktive liv gennem vejledning og rådgivning om rettigheder og gældende lov og retspraksis.