fbpx

Projekter

Vi sætter fokus og hjælper udvalgte målgrupper gennem projekter. Via projekter sætter vi fokus på forskellige handicapgrupperinger, paragraffer eller virkemidler. Vi arbejder med flere indgange for at få dækket området hele vejen rundt.

Vi opsamler data, analyserer brugeroplevelser og tilfredshed, så vi kan blive klogere på, hvad der virker. For projekterne skal hele tiden gøre os bedre til at hjælpe optimalt. Derfor vil nye projekter bygge ovenpå de erfaringer, vi har høstet i tidligere projekter.

Vi søger midler hjem fra private fonde og offentlige puljer, når det er muligt. Vi tilpasser gerne projekterne i størrelse, så de i omfang passer bedre til fondens midler, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i projekterne.

Hvis du har en god idé til et projekt, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Projekter i støbeskeen

Vi beskriver hele tiden nye projekter, så flere mennesker med handicap kan få gratis rådgivning og vejledning, hvis de oplever problemer i forhold til deres retssikkerhed.

Derfor arbejdes der på at finde fondsstøtte, sponsorater eller donationer til at søsætte de beskrevne projekter regionalt eller nationalt.

Uddannelse af frivillige

For at kunne hjælpe mange, skal der flere hænder til. Derfor ønsker vi at uddanne frivillige, der kan betjene en hotline og svare på de letteste og mest ukomplicerede henvendelser.

RETSIKKER BPA

I projektet sættes der fokus på nogle af de handicappede, der er allerhårdest ramt, nemlig de mennesker, der har så omfattende funktionsnedsættelser, at de retmæssigt har krav på en BPA-ordning (borgerstyret personlig assistance). Ordningen gives efter Lov om Social Service §96 eller §95, stk. 3.
X
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyt fra Foreningen Dike direkte til din indbakke

De støtter

Virksomheder, organisationer, fonde og private borgere er med til at sikre retssikkerheden for mennesker med handicap.

Se flere