Private Donationer

Giv en donation

Hvis du synes, at det er vigtigt, at vi alle har krav på retssikkerhed, så kan du være med til at støtte Dikes arbejde for at fremme retssikkerheden for mennesker med handicap. Hvis du støtter Dikes arbejde, så er du med til, at handicappede i højere grad får den hjælp, de har behov for og retmæssigt krav på.

Din støtte går bl.a. til medlemsaktiviteter i form af kurser i lovgivningen, foredrag om retssikkerhed samt dataindsamling.

Som privatperson kan du støtte Dikes arbejde med mindre eller større beløb.

Alle beløb er vigtige og alle beløb tæller. Derfor kan du som privatperson støtte med lige det beløb, du kan undvære.

Hvis du opgiver dit CPR nr., så er beløbet fradragsberettiget – i 2019 kan du dog maksimalt få fradrag for kr. 16.300. Se mere på Skats hjemmeside

Støt Foreningen Dike

Jeg ønsker at donere et beløb og dermed støtte foreningens arbejde.
Læs vores betingelser her