Fonde

Udover donationer fra privatpersoner og foreninger samt sponsorater fra virksomheder, så er håbet, at en række danske private fonde vil støtte foreningen Dikes projektarbejde med større og mindre donationer.

Støtten fra fondene er uundværlig, hvis foreningens arbejde for at hjælpe handicappede med retshjælp skal lykkes.

Fondsmidlerne er helt afgørende for, at foreningen kan løfte større projekter, der løber over flere år og typisk yder retshjælp til specifikke målgrupper.

Foreningen og de mennesker, der får hjælp via et af Dikes projekter, vil være dybt taknemmelige over støtten og sætte stor pris på at samarbejde med fondene.

Du kan støtte Foreningen Dike

Jeg ønsker at donere et beløb for at støtte foreningens arbejde.
Læs vores betingelser her