Familiemedlemskab

Et FAMILIEMEDLEMSKAB koster 225 kr. om året og dækker en husstand. Det giver 1 stemme på generalforsamlingen. Med et familiemedlemskab af foreningen Dike har du mulighed for at få rådgivning og retshjælp af Dikes specialkonsulenter eller advokater.

FAMILIEMEDLEMSKAB

Fortløbende abonnement (fornys automatisk)

DKK225.00 / årligt

DKK225.00 / yearBliv medlem

BETAL MED
VISA/MASTERCARD

Læs vores betingelser her

FAMILIEMEDLEMSKAB

Et års abonnement (fornys ikke automatisk)

DKK225.00 / årligt

DKK225.00Tilføj til kurv

BETAL MED
MOBILEPAY, BANKOVERFØRELSE,
VISA ELLER MASTERCARD

Læs vores betingelser her

Ønsker du et fortløbende familiemedlemskab skal du vælge den hvide boks, hvor du kan betale med Visa, Visa/Dankort eller Mastercard, så dit medlemsskab fornys automatisk årligt.

Ønsker du kun at tegne et familiemedlemskab for et år, skal du vælge den blå boks, hvor du kan betale via MobilePay, Visa, Visa/Dankort eller Mastercard eller bankoverførsel. Her fornys dit medlemskab altså ikke automatisk.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab.

Din støtte hjælper borgere med handicap til aktive liv, hvor de deltager på lige fod med alle andre i samfundsliv, job, uddannelse, fritidsaktiviteter osv.