Arv

Foreningen Dikes arbejde for at sikre handicappedes retssikkerhed kan støttes ved at give en arv. Pengene, der støttes med, bidrager til foreningens daglige arbejde, så mennesker med handicap kan få nødvendig retshjælp af kompetente advokater og specialkonsulenter.

Midlerne fra arvedonationer er således med til at støtte arbejdet for at sikre retssikkerheden for mennesker med handicap.

Hvis du ønsker at donere arv til foreningen Dike, så udfyld formularen til højre, hvorefter en af foreningens advokater vil kontakte dig for at aftale de nærmere detaljer.

Foreningens advokat kan desuden orientere om reglerne for arveafgift til velgørende organisationer, og hvordan det påvirker arveafgiften til øvrige arvinger.